Just another WordPress.com site

chord – sewu kuto ( didi kempot )

G Bm
Sewo kuto uwis tak liwati
C G D
Sewu ati tak takoni
G Bm
Nanging kabeh Podo rangerteni
C G D
Lungamu neng endi
Em C
Pirang tahun aku nggoleki
G D G
Seprene durung biso nemoni
Am D G Em C D G
Wis tak coba Nglaliake jenengmu Soko atiku
C D G Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am D G
Isih tresno sliramu
G Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C G D
Lilo aku lilo
G Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C G D
Aku pengin ketemu
Em C
Senajan sak kedeping moto
G D G
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Am D G Em C D G
Wis tak coba Nglaliake jenengmu Soko atiku
C D G Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am D G
Isih tresno sliramu
G Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C G D
Lilo aku lilo
G Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C G D
Aku pengin ketemu
Em C
Senajan wektumu mung sedhela
G D G
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Em C
Senajan sak kedeping moto
G D G
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

About these ads

One response

  1. gua suka yang klasik

    Juni 20, 2012 pukul 5:04 am

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.